Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılı teması olarak ilan edilen “Mesleki ve Teknik Eğitim” faaliyetleri kapsamında, BAKKA aracalığıyla bölümümüz Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper AYTEKİN ve 12 öğrenci ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı himayelerinde, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansı”na katılım sağladı.

Bölümümüz öğrencileri, yerli ve yabancı heyetler, uluslararası misyon temsilcileri, siber güvenlik uzmanları ve ilgilileri ile fikir alış verişinde bulunmasının yanı sıra birçok öğrencimiz staj ve uzaktan çalışma için görüşme fırsatı buldu.
  • Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı

• Bölüm Hocalarımız Bilim Şenliğinde

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz Konya'da Akın Robotics Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi