Bölümümüz 7. Mezunlarını Verdi

Fakültemizin 7’nci mezuniyet töreninde öğrenciler mezun olmanın heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.

Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve 2 gün süren mezuniyet törenleri büyük bir coşkuyla kutlandı. Üniversite öğrenimlerini tamamlama başarısı gösteren 2 bin 830 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı. Mezuniyet törenleri dolayısıyla Türkiye’nin 81 ilinden ve farklı ülkelerden öğrencilerin yakınları Bartın’a gelerek mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Bölümümüz öğrencisi üniversite ikincisi oldu

Mezuniyet töreninde, üniversite ikincisi olan öğrencimiz Berkan OĞUZ'a Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN tarafından başarı belgesi ve ödül verildi.

Fakülte EN'leri YBS'den

Bölümümüz öğrencilerinden Berkan OĞUZ Fakülte birincisi ve Recep EMUL ise Fakülte ikincisi olarak Fakülte sıralamasında ilk iki sırayı alarak bölümümüzü gururlandırdılar. Ayrıca Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şaban Esen öğrencilerimize başarı belgelerini ve ödüllerini verdi.

Bölümümüz EN'leri

Bölümümüz birincisi Berkan OĞUZ, ikinci Recep EMUL ve üçüncü Ali UÇUCU'ya Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Alper AYTEKİN tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Hep birlikte kep attılar

25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen törenin sonunda mezun öğrencilerimiz hep bir ağızdan mezuniyet andını okudular. Öğrencilerimiz hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Törenler sonunda alanını uzun süre terk etmeyen öğrencilerimiz ve aileleri günün anısına çok sayıda fotoğraf çekti.

Rektör Uzun, organizasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti

Mezuniyet töreninin ardından konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Organizasyonlara katılarak destek veren tüm akademik ve idari insan kaynağımız ile emeği geçen tüm Bartın Üniversitesi ailesi bireylerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

• Bölüm Hocalarımız Bilim Şenliğinde

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz Konya'da Akın Robotics Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi

• Bölümümüz Zirvede