Bölümümüz kulübü olan Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübü Konya’ya teknik gezi düzenledi.

Yönetim ve Bilişim Sistemleri kulübü üyesi 38 öğrenci,  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper AYTEKİN, Dr. Öğretim Üyesi Kamil ÇELİK ve Arş. Gör. Fatma TÜMİNÇİN Konya’ya düzenlenen teknik geziye katıldı. Bu teknik gezide Akın Robotics ve  Konya Bilim Merkezi  ziyaret edildi. Ayrıca sosyal etkinlikler arasında Mevlana Celaleddin Rumi Camii ziyaret edilerek Konya şehir merkezi de gezilerek yoğun ve bilgi dolu bir gezi yapıldı.

Daha sonra Konya Bilim Merkezi’ne yapılan ziyarette, kulüp üyeleri astronomi, fizik, biyoloji, yazılım, robotik, yapay zeka gibi bilimler hakkında bilgi alırken geçmişte yaşamış ve önemli inovasyonlar yapmış Müslüman ve Türk bilim insanları ve çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

• Bölüm Hocalarımız Bilim Şenliğinde

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz Konya'da Akın Robotics Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi

• Bölümümüz Zirvede

• Yönetim Bilişim Sistemleri Öğrencilerine Müjde

• Yönetim Bilişim Sistemleri Hakkında Bilgiler

• Öğrencilerimiz Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş Sakarya Fabrikasını Ziyaret etti.

• KPSS Sınavında Bölümümüzün Başarısı