Bölüm Hocalarımız Siber Vatan Projesi Toplantısına Katıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda yapılan, üniversitemizin farklı fakültelerinden hocaların katılımı ile gerçekleşen toplantıda Siber Vatan Projesi hakkında genel bilgiler verilerek katılımcılar bilgilendirildi. Ayrıca Siber Vatan Projesi kapsamına katılan Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Dr. Alper AYTEKİN , Arş. Gör. Ahmet AYAZ ve Arş. Gör. Fatma TÜMİNÇİN proje hakkındaki görüşlerini ve önerilerini proje yürütücülerine ileterek değerlendirdi.
  • Bölüm Başkanımız Bilişim Teknolojileri ve İletişim Çalıştayına Katıldı

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz HAVELSAN, ODTÜ TEKNOKENT VE ANKARA TEKNOPARK kurumlarına teknik gezi düzenledi.

• Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı