Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılı teması olarak ilan edilen “Mesleki ve Teknik Eğitim” faaliyetleri kapsamında, BAKKA aracalığıyla bölümümüz Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper AYTEKİN ve 12 öğrenci ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı himayelerinde, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansı”na katılım sağladı.

Bölümümüz öğrencileri, yerli ve yabancı heyetler, uluslararası misyon temsilcileri, siber güvenlik uzmanları ve ilgilileri ile fikir alış verişinde bulunmasının yanı sıra birçok öğrencimiz staj ve uzaktan çalışma için görüşme fırsatı buldu.
  • Üniversitemizde diplomalar adrese teslim ediliyor

• Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Alper AYTEKİN'in Projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi

• Bölüm Başkanımız Bilişim Teknolojileri ve İletişim Çalıştayına Katıldı

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz HAVELSAN, ODTÜ TEKNOKENT VE ANKARA TEKNOPARK kurumlarına teknik gezi düzenledi.

• Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı