Bölümümüz YBS Kongresine Katıldı

Doç. Dr. Alper AYTEKİN ve Arş. Gör. Fatma TÜMİNÇİN 9-12 Ekim tarihlerinde İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde bu sene 6.'sı düzenlenen YBS kongresine katıldı. Yönetim Bilişim Sistemleri alanının en önemli kongresine bildirileri kabul edilen hocalarımız sunumlarını gerçekleştirdikten sonra fikir alışverişinde bulundular.
  • Üniversitemizde diplomalar adrese teslim ediliyor

• Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Alper AYTEKİN'in Projesi TÜBİTAK ARDEB Covid-19 kapsamında kabul edildi

• Bölüm Başkanımız Bilişim Teknolojileri ve İletişim Çalıştayına Katıldı

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz HAVELSAN, ODTÜ TEKNOKENT VE ANKARA TEKNOPARK kurumlarına teknik gezi düzenledi.

• Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı