Bölümümüz Zirvede

VI. Yönetim Bilişim Sistemleri Zirvesi

Yeditepe Üniversitesi tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Yönetim Bilişim Sistemleri Zirvesi 38 üniversiteden gelen Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti. Bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Ahmet AYAZ ve 45 öğrenci üniversitemizin tahsis ettiği araç ile 25 kişi ise kendi imkanları ile Bartın Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri olarak zirveye en çok katılım sağlayan üniversite oldu. 13-14 Nisan tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi Rektörlük binasındaki konferans salonundaki zirveye alanında birçok konuk katıldı. Öğrencilere yaşadıkları deneyimleri aktaran ve uzman oldukları konularda bilgiler veren konuklar Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünün disiplinler arası bir bölüm olduğunu ve birçok sektörde Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 2 gün süren zirvenin sonunda bir daha ki sene zirveye ev sahipliği yapacak üniversitenin Akdeniz Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü olduğu açıklandı.
  • Bölüm Başkanımız Bilişim Teknolojileri ve İletişim Çalıştayına Katıldı

• Yönetim ve Bilişim Sistemleri Kulübümüz HAVELSAN, ODTÜ TEKNOKENT VE ANKARA TEKNOPARK kurumlarına teknik gezi düzenledi.

• Bölümümüz 4. Uluslararası Siber Savaş ve Güvenlik Konferansına Katıldı