image/svg+xml

Bölümümüze Yatay Geçiş ile Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kayıt ve Muafiyet İşlemleri Hakkında

İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemi süreci nedeniyle Bölümümüze yatay geçiş hakkı kazanan öğrencilerin, yatay geçiş evraklarını kesahin@bartin.edu.tr  e-posta adresine dilekçe ile birlikte göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe örneği ve iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Yatay Geçiş İle Üniversitemize Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Ders Muafiyet İşlemleri

Bölümümüze yatay geçiş hakkı kazanan öğrenciler, Transkriptini başvuru esnasında online yatay geçiş modülüne yüklemişlerdi. Bu öğrencilerimizin transkriptleri yüklenen modül üzerinden incelenip geldikleri üniversitenin Ders Bilgi Paketine bakılarak 30 Eylül 2020 tarihine kadar bölümümüz muafiyet/intibak komisyonunca değerlendirme yapılarak muafiyet işlemleri tamamlanacaktır. Bu hususla ilgili öğrencilerden herhangi bir evrak istenmeyecektir.

YATAY GEÇİŞ KAYIT TAKVİMİ, BİRİM SORUMLULARI VE İLETİŞİM NUMARALARI

AKADEMİK BİRİM