Batı Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi'ne Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Olarak Katılım Sağladık

Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü olarak bölüm başkanımız Prof. Dr. Dr. Alper AYTEKİN, Arş Gör. Fatma AKGÜN, Arş. Gör. Hakan AYDOĞAN ve değerli öğrencilerimizle 13 Mart 2022 günü Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi katkılarıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde düzenlenen Batı Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi'ne yoğun bir ilgi ile katılım sağladık.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı ve Zonguldak Valiliği'nin de katkıları ile kıymetli akademisyenler ve özel sektörden seçkin katılımcıların yer aldığı Batı Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü.
  • Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dr. Alper AYTEKİN 1. Sınıf Öğrencilerimize Bölüm Tanıtımı ve Kariyer Planlaması Konularında Bilgi Verdi

• Bölümümüz 1. sınıf öğrencileri ile motivasyon etkinliği yapılmıştır

• Bölümümüz öğrencileri ile sosyal etkinlik kapsamında Bartın Karaçay'da piknik yapılmıştır

• Bölümümüz birinci sınıf öğrencileri ile kültürel etkinlik kapsamında Kent Müzesi gezisi yapılmıştır