Fakültemiz Birinci Sınıf Öğrencileri İle Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Fakültemiz genelinde bu sene üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz için Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dr. Alper AYTEKİN tarafından üniversitemizi ve Bartın ilimizi tanıtıcı kapsamlı bir eğitim verilmiştir.
Eğitimde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban ESEN ve bölüm başkanlarının konuşmaları ile öğrencilere bölümler hakkında bilgi verilmiştir.
  • 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Düzenlendi

• İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimize başarılı 2209-A projeleri sunulmuştur.

• Bölümümüz öğrencilerine İnsan Kaynakları Yönetimi süreçlerine yönelik seminer verilmiştir

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dr. Alper AYTEKİN 1. Sınıf Öğrencilerimize Bölüm Tanıtımı ve Kariyer Planlaması Konularında Bilgi Verdi

• Bölümümüz 1. sınıf öğrencileri ile motivasyon etkinliği yapılmıştır

• Bölümümüz öğrencileri ile sosyal etkinlik kapsamında Bartın Karaçay'da piknik yapılmıştır