Fakültemiz İşletme bölümü öğrencileri tarafından yürütülen "Cam Tavan Turizm Sektörü Üzerinde Önemli Bir Engel Mi" ve "TR 81 Bölgesi Üzerine Bir Araştırma" adlı 2209-A Öğrenci Proje sonuçları İnsan Kaynakları Yönetimi ders konusunu oluşturması sebebiyle YBS ‘de bu dersi alan 2.sınıf öğrencileriyle paylaşılmıştır.

• 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz Düzenlendi

• İnsan Kaynakları Yönetimi dersi kapsamında öğrencilerimize başarılı 2209-A projeleri sunulmuştur.

• Bölümümüz öğrencilerine İnsan Kaynakları Yönetimi süreçlerine yönelik seminer verilmiştir

• Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Dr. Alper AYTEKİN 1. Sınıf Öğrencilerimize Bölüm Tanıtımı ve Kariyer Planlaması Konularında Bilgi Verdi

• Bölümümüz 1. sınıf öğrencileri ile motivasyon etkinliği yapılmıştır

• Bölümümüz öğrencileri ile sosyal etkinlik kapsamında Bartın Karaçay'da piknik yapılmıştır