Uzaktan Eğitim Yönetim Bilişim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Yönetim Bilişim Sistemleri Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Hakkında

Yönetim Bilişim Sistemleri Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile iş hayatına yönetici olarak devam etmek isteyen veya akademik kariyer yapmaya istekli olan öğrencilere, bilişim sistemleri ve iş süreçlerinin yönetimi hakkında ileri seviye teknik ve teorik bilgi kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu programda öğrencilere işletme yönetimi ve bilişim teknolojileri alanındaki gelişmeler disiplinler arası bir anlayış çerçevesinde seçmeli ve zorunlu derslerle verilmeye çalışılmaktadır.

Hedefimiz; işletme ihtiyaçlarını tespit edip, bilişim problemlerin çözümünde kullanılan ileri seviye yöntem ve algoritmalarla yeni çözüm önerileri sunabilen ve bilgi sistemleri tasarlayabilen, alanındaki teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden, bilimsel araştırma projelerinden nasıl faydalanacağını bilen ve bilimsel araştırma yapabilen, bilişim projelerini geliştirebilen ve farklı disiplinlerden gelmiş takım üyeleri arasındaki koordinasyonu/iletişimi sağlayabilen, elde ettiği bulguları raporlayabilen, hem ulusal hem de uluslararası ortamlarda paylaşabilen yüksek yönetim bilişim uzmanları yetiştirmektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ders içerikleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.